Σιδερώστρα Vileda Total Reflect - με Σιδερόπανο

Σε απόθεμα

54,99 €
Κωδικός Είδους: 167346

Με την σιδερώστρα Total Reflect 2σε1 μειώνετε το χρόνο που απαιτείται για σιδέρωμα! Είναι σιδερώστρα και σιδερόπανο μαζί!

  • Δωρεάν μεταφορικά από 79€ 

Βασικά Χαρακτηριστικά


1. Aντανάκλαση της θερμότητας

Κάντε το σιδέρωμα παιχνιδάκι! Η αδιαπέραστη επίστρωση αντανακλά το 100% της θερμότητας πίσω στα ρούχα σας και έτσι γλυτώνετε χρόνο . Έτσι μπορείτε να σιδερώνετε μόνο από την μία πλευρά και να έχετε τέλειο αποτέλεσμα. Παράλληλα συγκρατεί όλους τους υδρατμούς και προστατεύει τη σιδερώστρα σας.

2. Yψηλών προδιαγραφών

Το ενσωματωμένο σιδερόπανο αποτελείται από 3 στρώσεις: α)στρώση από 100% βαμβάκι β)αφρό που χαρίζει απόλυτη άνεση και απαλότητα κατά το σιδέρωμα και γ)100% μεταλλική επίστρωση για πλήρη αντανάκλαση του ατμού και της θερμότητας

Περισσότερες πληροφορίες για την Σιδερώστρα Total Reflect

Περισσότερες πληροφορίες για την Σιδερώστρα Total Reflect

Η σιδερώστρα Vileda Total Reflect M 2σε1 είναι η μόνη σιδερώστρα που περιλαμβάνει και σιδερόπανο! Κάνει το σιδέρωμα να φαίνεται παιχνιδάκι καθώς αντανακλά στο 100% τον ατμό πίσω στα ρούχα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο αλλά και άψογο αποτέλεσμα. Η χρήση του μπορεί να γίνει με ότι τύπου σίδερο εσείς επιθυμείτε. Η ειδική ασφάλεια που έχει καθιστά την μεταφορά και την αποθήκευσή της εύκολη, χωρίς να ανοίγει αλλά και ασφαλή για τα παιδιά. Μέση επιφάνεια σιδερώματος: 120 x 38 εκ. Βάρος 6,7 κιλά. Με 3 χρόνια εγγύηση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

a brand of FREUDENBERG