Σιδερώστρα Vileda Total Reflect - με Σιδερόπανο

Σε απόθεμα

49,99 €
Κωδικός Είδους: 167346

Μειώστε το χρόνο που χρειάζεστε για σιδέρωμα με την Total Reflect! Το σιδερόπανο που αντανακλά την θερμότητα σας δίνει τη δυνατότητα να σιδερώνετε και τις 2 πλευρές με μαζί!

  • Δωρεάν μεταφορικά από 79€ 

Βασικά Χαρακτηριστικά


1. Aντανακλά τη θερμότητα

Χάρη στην αδιαπέραστη επίστρωση αντανακλά το 100% της θερμότητας πίσω στα ρούχα και κάνει το σιδέρωμα παιχνιδάκι ενώ εξοικονομείτε χρόνο. Έτσι μπορείτε να σιδερώνετε μόνο από την μία πλευρά και να έχετε τέλειο αποτέλεσμα. Παράλληλα συγκρατεί όλους τους υδρατμούς και προστατεύει τη σιδερώστρα σας.

2. Yψηλών προδιαγραφών

Το ενσωματωμένο σιδερόπανο αποτελείται από 3 στρώσεις: α) στρώση από 100% βαμβάκι β) αφρό που χαρίζει απόλυτη άνεση και απαλότητα κατά το σιδέρωμα και γ) 100% μεταλλική επίστρωση για πλήρη αντανάκλαση του ατμού και της θερμότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Σιδερώστρα Total Reflect

Περισσότερες πληροφορίες για την Σιδερώστρα Total Reflect

Η σιδερώστρα Vileda Total Reflect M είναι η μόνη σιδερώστρα που περιλαμβάνει και σιδερόπανο! Κάνει το σιδέρωμα εύκολο & γρήγορο: Αντανακλώντας το 100% του ατμού πίσω στα ρούχα κάνει το σιδέρωμα παιχνιδάκι εξοικονομώντας χρόνο και συγκρατώντας όλους τους υδρατμούς . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους τύπους σίδερου. Η ειδική ασφάλεια που έχει καθιστά την μεταφορά και την αποθήκευση της εύκολη χωρίς να ανοίγει και ασφαλή για τα παιδιά. Μέση επιφάνεια σιδερώματος: 120 x 38 εκ. Βάρος 6,7 κιλά. Με 3 χρόνια εγγύηση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

a brand of FREUDENBERG