Ακυρωση/Αλλαγη παραγγελιας

Ακυρωση/Αλλαγη παραγγελιας

(​​​​​​​Ισχύς από Φεβρουάριο 2021)

​​​​​​

3. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ/ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση ή αλλαγή της ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας δύναται να γίνει από την πλευρά του επισκέπτη/χρήστη στις ακόλουθες περιπτώσεις:

3.1. Πριν την ολοκλήρωση της Παραγγελίας

Πριν την υποβολή του εντύπου παραγγελίας σύμφωνα με τα ανωτέρω σας παρέχετε η δυνατότητα τεχνικά να επιστρέψετε σε προηγούμενο στάδιο της παραγγελίας και να αφαιρέσετε/τροποποιήσετε τις ποσότητες των προϊόντων στο καλάθι σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα προϊόντα που δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε πατώντας το κουμπί «αφαίρεση» και να προσθέσετε τα καινούργια προϊόντα που επιθυμείτε.

3.2. Μετά την ολοκλήρωση της Παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων:

3.2.1. Ακύρωση Παραγγελίας πριν την αποστολή των προϊόντων

Εάν έχει ολοκληρωθεί η υποβολή του εντύπου παραγγελίας, αλλά δεν έχουν αποσταλεί ακόμα τα προϊόντα, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση vileda@k22globaltraders.com με την ένδειξη ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – VILEDA ή τηλεφωνικώς στην δωρεάν γραμμή επικοινωνίας 800-500-2580 (από σταθερό) και 212 000 22 18 (από κινητό). Το ποσό σας επιστρέφεται ακέραιο εντός 14 ημερολογιακών ημερών και χωρίς καμιά επιβάρυνση σας. Στην περίπτωση που μας ενημερώσετε για την ακύρωση της παραγγελίας σας πριν σταλεί από εμάς σας επιστρέφονται και τα έξοδα αποστολής που έχετε πληρώσει. Εναλλακτικά, αν η ακύρωση της παραγγελίας γίνει αφού έχει σταλεί από πλευράς μας, το ποσό των μεταφορικών δεν επιστρέφεται. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή.

3.2.2. Κατά την παραλαβή των προϊόντων – Δικαίωμα Υπαναχώρησης (Βλ. Ενότητα 10 από όρους και Προυποθέσεις)

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας μετά την ολοκλήρωση αυτής (και κατά την παραλαβή των προϊόντων). Για την επιστροφή της παραγγελίας σας ισχύουν οι διατάξεις της Ενότητας 10 στους όρους και προυποθέσεις.

3.3. Αλλαγή παραγγελίας

Μόλις αποδεχτούμε την παραγγελία σας, δεν μπορείτε να αλλάξετε τις λεπτομέρειες ή την ποσότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Εάν επιθυμείτε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στην παραγγελία σας, για παράδειγμα τυχόν ρυθμίσεις παράδοσης, πρέπει να μας στείλετε τα στοιχεία σας μέσω email στην ενότητα “Επικοινωνήστε μαζί μας" ή να μας καλέσετε δωρεάν στον αριθμό στο 800-500-2580 από σταθερό και στο 212 000 22 18 από κινητό. Όλες οι λεπτομέρειες εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα στην ενότητα "Επικοινωνήστε μαζί μας". Εάν συμφωνήσουμε σε οποιαδήποτε αλλαγή, θα σας ενημερώσουμε εάν αυτή η αλλαγή θα απαιτήσει από εμάς να τροποποιήσουμε κόστος ή χρονοδιάγραμμα της προμήθειας αγαθών. Εάν δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε λόγω της τροποποίησης του κόστους ή του χρονοδιαγράμματος, ή δεν απαντήσετε εντός 3 εργάσιμων ημερών δεν θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή.

a brand of FREUDENBERG