ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

(Ισχύς από Φεβρουάριο 2021)

Η πληρωμή του αντιτίμου των προϊόντων και των σχετικών εξόδων αποστολής και παράδοσης πρέπει να πραγματοποιείται με τη χρήση ενός από τους τρόπους πληρωμής που αναφέρονται στο έντυπο παραγγελίας. Η Εταιρεία ενημερώνει ρητά και με σαφήνεια για κάθε πρόσθετη πληρωμή επιπλέον της αμοιβής που συμφωνείται για την κύρια συμβατική υποχρέωση και λαμβάνει τη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή. Σε αντίθετη περίπτωση ο καταναλωτής δικαιούται την επιστροφή αυτής της πληρωμής.

8.1. Πληρωμή με Πιστωτική και Χρεωστική Κάρτα

Σχετικά με τους τρόπους πληρωμής σας ενημερώνουμε ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται δεκτές οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro και American Express και δεν δεχόμαστε δόσεις πληρωμής. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα πρέπει να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας ως και τον κωδικό επαλήθευσης. Στοιχεία πιστωτικών καρτών σας ζητούνται κατά την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας εφόσον επιλέξετε τον σχετικό τρόπο πληρωμής και αφορούν αποκλειστικά την ηλεκτρονική διαβίβαση τους στον πάροχο ασφαλών πληρωμών Adyen για την ολοκλήρωση της πληρωμή σας και μόνο. Η Εταιρεία δεν κρατάει κανένα στοιχείο πιστωτικών καρτών στα συστήματα της. Όταν επιλέγετε να πληρώνετε με πιστωτική κάρτα είναι απαραίτητο να παρευρίσκεστε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας και να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά σας. Όταν ο παραγγέλλων είναι εταιρία τότε πρέπει η πιστωτική κάρτα να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρίας και κατά την παράδοση της παραγγελίας να παρευρίσκεται ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά του.

8.2. Paysafe

Πληρωμή μέσω Paysafe.

8.3. Μέθοδος Αντικαταβολής - Πληρωμή με την παράδοση της παραγγελίας

Ο επισκέπτης/χρήστης που επιλέγει τη μέθοδο Αντικαταβολής πληρώνει με μετρητά την μεταφορική εταιρεία κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας στον τόπο που έχει υποδείξει ο πελάτης. Η υπηρεσία της Αντικαταβολής είναι δωρεάν, προσφέρεται συνδυαστικά με την αξία της παραγγελίας σας και αφορά συγκεκριμένες περιοχές και συγκεκριμένους τρόπους αποστολής. Στην περίπτωση της αντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν μπορεί να υπερβεί τα €499,99. Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Περιοχές όπου δεν εξυπηρετείται η υπηρεσία της αντικαταβολής: Αίγινα, Αμοργός, Αρεόπολη Λακωνίας, Αστυπάλαια, Γαλαξίδι, Δελφοί, Δεσφίνα, Ικαρία, Ίος, Ιτέα, Κάσος, Καστελόριζο, Κέα, Κουφονήσια, Κύθηρα, Κύθνος, Λειψοί,  Μήλος, Νίσυρος, Νεάπολη Σπάρτης, Παξοί, Πάτμος, Σαμοθράκη, Σέριφος, Σίκινος, Σίφνος, Σπέτσες, Σύμη, Τήλος, Ύδρα, Φολέγανδρος, Ψαρρά, Υπόλοιπο Φωκίδας

8.4. Θέματα τιμολόγησης & φορολογίας

Σε όλους το κατωτέρω τρόπους πληρωμής υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, δραστηριότητα, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., κινητό και σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση, περιοχή και Τ.Κ. Η τιμή κάθε προϊόντος θα είναι αυτή που ορίζεται ανά πάσα στιγμή στην Ιστοσελίδα, εκτός από τις περιπτώσεις προφανούς σφάλματος. Οι τιμές στην Ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

a brand of FREUDENBERG