Εντυπο Υπαναχωρησης

Εντυπο Υπαναχωρησης

(​​​​​​​Ισχύς από Φεβρουάριο 2021)

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

​​​​​​​

(Σύμφωνα με το άρθρο 9 - Πληροφορίες σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης απόφαση αριθ. Ζ1-891/30-08-2013 (ΦΕΚ 2144 Β’/30-08-2013)

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς ή πρόσωπο που εσείς μας υποδείξετε ως αρμόδιο για την παραλαβή των προϊόντων σας αποκτήσετε τη φυσική κατοχή των αγορασθέντων αγαθών. Σε περίπτωση που έχετε παραγγείλει περισσότερα από ένα αγαθά με μια παραγγελία και τα οποία παραδίδονται χωριστά, η προθεσμία ασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης σύμφωνα με τα ανωτέρω άρχεται από την ημέρα που εσείς ή πρόσωπο που τυχόν εσείς μας υποδείξετε ως αρμόδιο για την παραλαβή των προϊόντων σας (άλλο από τον μεταφορέα) αποκτήσετε τη φυσική κατοχή του τελευταίου αγαθού της παραγγελίας. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο ή courier (Ικαρίας αρ. 16 Κηφισιά Αττικής) ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (vileda@k22globaltraders.com).

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης και μέσα σε διάστημα 14 ημερών. Συνέπειες της υπαναχώρησης.

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό. Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά. Εσείς οφείλετε να στείλετε πίσω τα αγαθά: Προς Τμήμα Επιστροφών (Δελατόλας Μεταφορών και Αποθηκεύσεων 3PL Υπηρεσιών Α.Ε), Διεύθυνση: Θέση Ρείκια Ασπρόπυργος ΤΚ 19300 Αττική, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από την λήξη της περιόδου των 14 ημερών. Μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας πρέπει να δηλωθεί στην Κ22 η υπαναχώρηση και να γίνει η αποστολή των προϊόντων (πάλι μέσα σε 14 ημέρες).

Εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών. Η δαπάνη αυτή εκτιμάται κατά μέγιστο όριο σε περίπου 5€ (ισχύει στην περίπτωση που επιλέξετε την μεταφορική Δελατόλας). Εσείς φέρετε ευθύνη μόνο για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών.

Φόρμα Υπαναχώρησης (συμπληρώστε και επιστρέψτε αυτήν την φόρμα, μόνο αν επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση)

ΠΡΟΣ Κ22 ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΤΡΕΪΝΤΕΡΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, Έδρα: Ικαρίας αρ 16 Κηφισιά, Τ.Κ.14562 Αττική, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) vileda@k22globaltraders.com, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πελατών από σταθερό στο 800-500-2580 (χωρίς χρέωση) και 2120002218 (από κινητό)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Τμήμα Επιστροφών (Δελατόλας Μεταφορών και Αποθηκεύσεων 3PL Υπηρεσιών Α.Ε), Διεύθυνση: Θέση Ρείκια Ασπρόπυργος ΤΚ 19300.

Κατεβάστε τη Φόρμα Υπαναχώρησης εδώ

a brand of FREUDENBERG