Σιδερόπανο Vileda Total Reflect Plus - με 100% αντανάκλαση θερμότητας

Σε απόθεμα

19,79 €
Κωδικός Είδους: 163263

Με το σιδερόπανο Total Reflect το σιδέρωμα θα γίνει πολύ εύκολο. Παρέχει 100% αντανάκλαση της θερμότητας και είναι ανθεκτικό σε μεγάλες θερμοκρασίες και ποσότητα ατμού. Κατάλληλο για σιδερώστρα μεγέθους εως 130x45εκ.


 


  • Δωρεάν μεταφορικά από 79€ 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


1. Μεταλλική επίστρωση

Το σιδερόπανο Total Reflect διαθέτει μεταλλική αδιαπέραστη επίστρωση από ένα λεπτό φυλλο μετάλλου. Με αυτό τον τρόπο η θερμότητα επιστρέφει στο ρούχο και η σιδερώστρα σας είναι προστατευμένη από τυχόν διαρροές ατμών.

2. Universal μέγεθος

Κατάλληλο για όλες τις σιδερώστρες μήκους από 120εκ - 130 εκ και πλάτους 38εκ - 45εκ.

3. Σιδερόπανο 2 στρωμάτων

Βαμβακερό κάλυμμα με επίστρωση λεπτού φύλλου μετάλλου και αφρός (5mm πάχους)

Περισσότερες πληροφορίες για το Σιδερόπανο Vileda Total Reflect

Περισσότερες πληροφορίες για το Σιδερόπανο Vileda Total Reflect

Αυτό το σιδερόπανο είναι το πιο εξελιγμένο που έχουμε κατασκευάσει. Αντανακλά την θερμότητα ενώ προστατεύει την σιδερώστρα σας. Το κάλυμμα βοηθάει στο να μην γλιστράνε τα ρούχα ενώ το παχύ στρώμα αφρού κάνει το σιδέρωμα πολύ εύκολο, χωρίς ζάρες στα ρούχα. Αγοράστε το σιδερόπανο Vileda και απολαύστε το πιο γρήγορο σιδέρωμα που είχατε ποτέ!

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟΥ

1

Τοποθέτηση

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει πρώτα τον αφρό και μετά το κάλυμμα. Εφόσον τα έχετε τοποθετήσει σωστά, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
2

Εφαρμογή

Για να εφαρμόσει σωστά στην σιδερώστρα, αφού το έχετε τοποθετήσει τραβήξτε τα κορδόνια ώστε μέχρι να έρθει στην σωστή θέση.
3

Ασφαλίστε

Χρησιμοποιήστε το κόκκινο κλιπ που περιλαμβάνεται στην συσκευασία για να δέσετε το σιδερόπανο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να σιδερώσετε μεγάλα σεντόνια ή πουκάμισα με ευκολία. Ακόμα και τα ευαίσθητα υφάσματα μπορούν να σιδερωθούν εύκολα χωρίς να κάνουν ζάρες.
Το σιδερόπανο Total Reflect διαθέτει κορδόνια που σφίγγουν γύρω από την σιδερώστρα ώστε να κρατάνε το σιδερόπανο σταθερό
a brand of FREUDENBERG