-20%

Μεταλλικό σιδερόπανο (Universal size) - Vileda Rapid

Σε απόθεμα

11,99 € 9,59 €
Κωδικός Είδους: 163253

Το σιδερόπανο Vileda Rapid με μεταλλική επίστρωση που αντανακλά τη θερμότητα, εγγυάται γρήγορο σιδέρωμα χωρίς να αφήνει σημάδια στα ρούχα σας.

  • Δωρεάν μεταφορικά από 79€ 

Βασικά Χαρακτηριστικά


1. Προηγμένη σύνθεση

Η σύνθεση των υλικών του Vileda Rapid, εξασφαλίζει ταχύτερο και αποτελεσματικότερο σιδέρωμα σε σχέση με τα κοινά σιδερόπανα. Η ειδική μεταλλική επίστρωση που διαθέτει αντανακλά τη θερμότητα με αποτέλεσμα να επιταχύνει το χρόνο σιδερώματος.

2. Σύστημα Κλεισίματος Quick Fix

Το σιδερόπανο Vileda Rapid εφαρμόζει τέλεια στις περισσότερες σιδερώστρες καθώς το μήκος και το πλάτος του προσαρμόζονται χάρη στο ρυθμιζόμενο κορδόνι και κλιπ για άψογη εφαρμογή.

3. Χωρίς να αφήνει σημάδια

Όταν σιδερώνετε τα ρούχα σας, σίγουρα το μόνο που θέλετε είναι να αφαιρέσετε όλες τις ενοχλητικές γραμμές αντί να προσθέσετε και άλλες. Το παχύ αφρώδες υλικό του σιδερόπανου, εμποδίζει την επαφή της σχάρας με τα ρούχα σας με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται ραβδώσεις κατά το σιδέρωμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το Vileda Σιδερόπανο Rapid

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το Vileda Σιδερόπανο Rapid

Το σιδέρωμα των ρούχων σας πολύ συχνά απαιτεί πολύ χρόνο, ειδικά όταν έχετε βάλει μαζεμένα πολλά πλυντήρια. Το σιδερόπανο Vileda Rapid βάζει τέλος σε αυτό, καθώς σας βοηθά να σιδερώσετε εύκολα τα τσαλακωμένα σας ρούχα γρηγορότερα και πιο εύκολα από ποτέ. Το μεταλλικό ύφασμα αντανακλά τη θερμότητα και εγγυάται εύκολο σιδέρωμα χωρίς ζάρες. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σιδερώνετε τα ρούχα σας και η σχάρα που βρίσκεται κάτω από τη σιδερώστρα σας να αφήνει σημάδια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μεταλλικό σιδερόπανο διαθέτει ενσωματωμένο αφρό πάχους 4 mm που δεν δημιουργεί σημάδια στα ρούχα σας. Ο αφρός πολυουρεθάνης παρέχει μια απαλή και ομαλή επιφάνεια που καθιστά το σιδέρωμα πιο αποτελεσματικό και αβίαστο. Το σιδέρωμα δεν ήταν ποτέ ευκολότερο και αποδοτικότερο. Αγοράστε το Vileda Rapid τώρα και βελτιώστε την καθημερινότητά σας. Νιώστε τη διαφορά τώρα!

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ VILEDA RAPID

1

Τοποθετήστε το

Αφού απλώσετε το σιδερόπανο πάνω στη σιδρώστρα σας, βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί σωστά στη μέση. Στη συνέχεια γυρίστε τις άκρες ώστε να "αγκαλιάσει" τη σιδερώστρα.
2

Ρυθμίστε τα κορδόνια

Με το κορδόνι και το κλιπ που διαθέτει η σιδερώστρα, μπορείτε να προσαρμόσετε το σιδερόπανο στο μέγεθος της σιδερώστρας σας.
3

Ασφαλίστε το

Τραβήξτε τα κορδόνια του σιδερόπανου έτσι ώστε να εφαρμόσει ακριβώς πάνω στην σιδερώστρα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το κλιπ στερέωσης για να το ασφαλίσετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχει ανάγκη για να βάλετε κάτι πάνω από το σιδερόπανο Vileda Rapid. Το πάχος του αφρώδους υλικού είναι αρκετό για να σιδερώνετε τέλεια τα ρούχα σας χωρίς σημάδια.
Ναι φυσικά. Το σιδερόπανο Rapid της Vileda που αντανακλά τη θερμότητα, είναι κατάλληλο για όλα τα είδη σίδερων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

a brand of FREUDENBERG