Μεταλλικό σιδερόπανο (Universal size) - Vileda Rapid

Σε απόθεμα

12,98 €
Κωδικός Είδους: 163253

Το σιδερόπανο Vileda Rapid, υπόσχεται γρήγορο σιδέρωμα χωρίς ίχνος από σημάδια στα ρούχα σας, χάρη στην μεταλλική επίστρωση που αντανακλά την θερμότητα.

 


  • Δωρεάν μεταφορικά από 79€ 

Βασικά Χαρακτηριστικά


1. Προηγμένη σύνθεση

Το σιδερόπανο Vileda Rapid, εγγυάται γρήγορο και αποτελεσματικότερο σιδέρωμα σε σχέση με τα κοινά σιδερόπανα λόγω της ειδικής μεταλλικής επίστρωσης, που διαθέτει. Με αυτόν τον τρόπο αντανακλά τη θερμότητα κι επιταχύνει τον χρόνο σιδερώματος.

2. Σύστημα Κλεισίματος Quick Fix

Το μήκος και το πλάτος του εφαρμόζει τέλεια στις περισσότερες σιδερώστρες χάρη στο ρυθμιζόμενο κορδόνι και το κλιπ για άψογη εφαρμογή.

3. Χωρίς ίχνος από σημάδια

Κατά το σιδέρωμα, το μόνο που επιθυμείτε είναι να έχετε αψεγάδιαστα ρούχα χωρίς σημάδια και γραμμές. Το παχύ αφρώδες υλικό που διαθέτει το σιδερόπανο, αποτρέπει οποιαδήποτε επαφή της σχάρας με τα ρούχα σας με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ανεπιθύμητα σημάδια κατά το σιδέρωμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το Vileda Σιδερόπανο Rapid

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το Vileda Σιδερόπανο Rapid

Το σιδέρωμα απαιτεί πολλές ώρες από τον χρόνο σας ειδικά όταν έχετε βάλει μαζεμένα πολλά πλυντήρια. Με το σιδερόπανο Vileda Rapid, σιδερώνετε γρηγορότερα και πιο εύκολα από ποτέ τα τσαλακωμένα σας ρούχα. Το μεταλλικό ύφασμα αντανακλά τη θερμότητα και εγγυάται εύκολο σιδέρωμα χωρίς σημάδια. Όπως θα έχετε παρατηρήσει, συμβαίνει πολύ συχνά κατά το σιδέρωμα τα ρούχα σας να έχουν ζάρες. Για αυτό το λόγο το μεταλλικό σιδερόπανο διαθέτει ενσωματωμένο αφρό πάχους 4 mm που δεν δημιουργεί σημάδια και γραμμές στα ρούχα σας. Ο αφρός πολυουρεθάνης παρέχει μια απαλή επιφάνεια που καθιστά το σιδέρωμα πιο αποτελεσματικό και αβίαστο. Το σιδέρωμα δεν ήταν ποτέ ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό. Αγοράστε τώρα το Vileda Rapid και βελτιώστε την καθημερινότητά σας. Νιώστε τη διαφορά από την πρώτη δοκιμή!

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ VILEDA RAPID

1

Τοποθετήστε το σιδερόπανο

Αφού απλώσετε το σιδερόπανο πάνω στη σιδρώστρα σας, βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί σωστά στη μέση. Στη συνέχεια γυρίστε τις άκρες ώστε να "αγκαλιάσει" τη σιδερώστρα.
2

Ρυθμίστε τα κορδόνια

Με το κορδόνι και το κλιπ που διαθέτει η σιδερώστρα, μπορείτε να προσαρμόσετε το σιδερόπανο στο μέγεθος της σιδερώστρας σας.
3

Ασφαλίστε το

Τραβήξτε τα κορδόνια του σιδερόπανου έτσι ώστε να εφαρμόσει ακριβώς πάνω στην σιδερώστρα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το κλιπ στερέωσης για να το ασφαλίσετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχει ανάγκη για να βάλετε κάτι πάνω από το σιδερόπανο Vileda Rapid. Το πάχος του αφρώδους υλικού είναι αρκετό για να σιδερώνετε τέλεια τα ρούχα σας χωρίς σημάδια.
Ναι φυσικά. Το σιδερόπανο Rapid της Vileda που αντανακλά τη θερμότητα, είναι κατάλληλο για όλα τα είδη σίδερων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

a brand of FREUDENBERG