Απλώστρα Vileda Infinity Flex - Επεκτεινόμενη με πτερύγια (21μ - 30μ)

Σε απόθεμα

63,98 €
Κωδικός Είδους: 168894

Χρειάζεστε μία μεγάλη απλώστρα για σεντόνια αλλά και μία μικρή για λιγότερα ρούχα; Με τη νέα απλώστρα Vileda Infinity Flex συνδυάζετε και τα δύο, καθώς μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε: μικρή για εξοικονόμηση χώρου ή να την επεκτείνετε, όταν έχετε περισσότερα ρούχα για άπλωμα! Ακόμα το σκέφτεστε; Κάντε την δική σας τώρα!


 


  • Δωρεάν μεταφορικά από 79€ 

Βασικά Χαρακτηριστικά


1. Μέχρι 30 μέτρα μήκος απλώματος

Ιδανική επιλογή για σεντόνια και τραπεζομάντηλα χάρη στις βέργες απλώματος που επεκτείνονται. Για εσάς που βάζετε πολλά πλυντήρια μέσα στην εβδομάδα, μπορείτε να απλώσετε 2-3 πλυντήρια χάρη στην επιλογή επέκτασης. Με ύψος 1 μέτρο, απλώνετε μακριά ρούχα χωρίς να ακουμπάνε στο πάτωμα.

2. Απλώστρα με XXL βέργες

Ρούχα χωρίς σημάδια χάρη στις λεπτές βέργες, που διαθέτει η απλώστρα Vileda Infinity Flex.

3. Εξαιρετικά σταθερή

Η κατασκευή της Infinity Flex είναι στιβαρή χάρη στον σκελετό από ατσάλι. Τα παράλληλα πόδια και οι ειδικές ενώσεις εξασφαλίζουν μεγάλη σταθερότητα και αποτρέπουν τυχόν κλείσιμο της απλώστρας ακόμα και όταν τη μεταφέρετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την απλώστρα Vileda Infinity

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την απλώστρα Vileda Infinity

Έχετε δυσκολία στο να απλώνετε μεγάλα ρούχα όπως τραπεζομάντηλα, σεντόνια και πουκάμισα; Η νέα απλώστρα Infinity Flex διαθέτει επεκτεινόμενες κεντρικές βέργες και μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες ανά περίπτωση. Χάρη στις τηλεσκοπικές βέργες με προσαρμοζόμενο μήκος (από 117εκ έως 205 εκ.) μπορείτε να απλώσετε μεγάλα ρούχα με όγκο, ενώ ταυτόχρονα χάρη στο ύψος της που φτάνει το ένα μέτρο, τα ρούχα δεν ακουμπάνε το πάτωμα. Τα εσώρουχα και οι κάλτσες ταιριάζουν τέλεια στην ειδική κρεμάστρα, ενώ οι χοντρές βέργες δεν αφήνουν σημάδια στα ρούχα σας μειώνοντας τον χρόνο σιδερώματος. Χάρη στη νέα τεχνολογία, οι τηλεσκοπικές βέργες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές. Η απλώστρα Vileda Infinity Flex από ατσάλι και αλουμίνιο είναι ιδανική τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως η απλώστρα πέσει ή κλείσει, καθώς η στιβαρή κατασκευή σε συνδυασμό με τα παράλληλα πόδια και τις ειδικές ενώσεις, την καθιστούν εξαιρετικά σταθερή ακόμη και όταν είναι γεμάτη ρούχα και πλήρως ανοιχτή. Χάρη στις ρόδες που διαθέτει, η μεταφορά της γίνεται εύκολα και γρήγορα εντός και εκτός σπιτιού, ακόμα και όταν έχετε απλώσει αρκετά ρούχα. Διαθέτει κλείδωμα ασφαλείας, ώστε μετά τη χρήση να κλείνει και να αποθηκεύεται. Η απλώστρα Infinity Flex είναι ήδη συναρμολογημένη και δεν χρειάζεται να το κάνετε εσείς, ενώ κλείνει και ανοίγει εύκολα. Απλά να θυμάστε, αφού μαζέψετε τα ρούχα από την απλώστρα, να την αποθηκεύετε πάντα σε εσωτερικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα!

Βασικά Πλεονεκτήματα

1

Απώστρα με εκτεινόμενες κεντρικές βέργες

Η απλώστρα Vileda Infinity Flex διαθέτει επεκτεινόμενες τηλεσκοπικές βέργες, που προσαρμόζονται στο μήκος που θέλετε, από 117εκ. μέχρι και 205 εκ.
2

Εξαιρετικά χονδρές βέργες απλώματος

Οι χονδρές βέργες απλώματος δεν αφήνουν σημάδια στα ρούχα σας και κάνουν το σιδέρωμα παιχνιδάκι.
3

Εύκολη αποθήκευση

Διπλώνει και αποθηκεύεται εύκολα χάρη στο κλείδωμα ασφαλείας των πτερυγίων.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά, η απλώστρα Vileda Infinity Flex είναι ιδανική για άπλωμα εντός και εκτός σπιτιού αρκεί να μην αποθηκεύεται σε εξωτερικό χώρο. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να προκαλέσουν φθορά στην απλώστρα.
Χάρη στα ειδικά ροδάκια μπορείτε να μετακινήσετε την απλώστρα οπουδήποτε χρειάζεστε ακόμα και όταν είναι πλήρως γεμάτη και σε πλήρη επέκταση. Απλώς σηκώστε την πλευρά που βρίσκεται απέναντι από τα ροδάκια και τραβήξτε απαλά την απλώστρα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Παρακαλώ προσοχή αν το δάπεδο δεν είναι απόλυτα επίπεδο.
Φυσικά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι μανταλάκια σας αρέσουν
Παρόλο που είναι τόσο μεγάλη υπάρχει η δυνατότητα να διπλωθεί και να αποθηκευτεί εύκολα κάτω από το κρεβάτι ή πίσω από την πόρτα.
Η απλώστρα έχει διαστάσεις 216-304 x 56 x 128 εκ. όταν είναι ανοιχτή. Οι κεντρικές βέργες απέχουν 1 μέτρο από το πάτωμα (πιο ψηλά από τις κοινές απλώστρες), ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε αν τα μακριά σεντόνια αγγίξουν το πάτωμα. Όταν είναι κλειστή οι διαστάσεις του είναι 56 x 8 x 122 εκατοστά.
a brand of FREUDENBERG