Απλώστρα Vileda Infinity Flex - Επεκτεινόμενη με πτερύγια (21μ - 30μ)

Μη διαθέσιμο / Παράδοση εντός 4 εβδομάδων

59,99 €
Κωδικός Είδους: 168894

Χρειάζεστε μια απλώστρα με μεγάλη επιφάνεια για να απλώνετε σεντόνια αλλά ταυτόχρονα και μία μικρότερη για όταν θέλετε να απλώσετε λίγα ρούχα; Η απλώστρα ΝΕΑ Vileda Infinity Flex, συνδυάζει και τα δυο: μπορείτε να την κρατάτε μικρή για να μην πιάνει πολύ χώρο και να τη μεγαλώσετε όταν θέλετε.
Ακόμα περιμένετε; Κάντε την δική σας τώρα!
 


  • Δωρεάν μεταφορικά από 79€ 

Βασικά Χαρακτηριστικά


1. Μέχρι 30 μέτρα μήκος απλώματος

Ιδανική επιλογή για σεντόνια και τραπεζομάντηλα χάρη στις βέργες απλώματος που επεκτείνονται. Μπορείτε να απλώσετε μέχρι και 3 πλυντήρια, έτσι είναι ιδανική για όσους βάζουν πολλά πλυντήρια μέσα στην εβδομάδα. Με ύψος 1 μέτρο, μπορείτε εύκολα να απλώνετε μακριά ρούχα χωρίς να ακουμπάνε στο πάτωμα.

2. XXL βέργες

Οι χονδρές βέργες δεν αφήνουν σημάδια στα ρούχα κατά το άπλωμα, κάνοντας το σιδέρωμα τους πιο εύκολο.

3. Εξαιρετικά σταθερή

Στιβαρή κατασκευή αντοχής χάρη στον σκελετό από ατσάλι. Τα παράλληλα πόδια και οι ειδικές ενώσεις εξασφαλίζουν μεγάλη σταθερότητα και αποτρέπουν τυχόν κλείσιμο της απλώστρας ακόμα και όταν τη μεταφέρετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την απλώστρα Vileda Infinity

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την απλώστρα Vileda Infinity

Χάρη στις επεκτεινόμενες κεντρικές βέργες, η απλώστρα ΝΕΑ Infinity Flex μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες ανά περίπτωση. Δυσκολεύεστε να απλώνετε μεγάλα ρούχα όπως τραπεζομάντηλα, σεντόνια και πουκάμισα; Χάρη στις τηλεσκοπικές βέργες με προσαρμοζόμενο μήκος (από 117εκ έως 205 εκ.) μπορείτε να απλώσετε μεγάλα ρούχα, ενώ επειδή το ύψος της φτάνει στο ένα μέτρο τα ρούχα δεν ακουμπάνε το πάτωμα. Τα εσώρουχα και οι κάλτσες ταιριάζουν τέλεια στην ειδική κρεμάστρα, ενώ οι χοντρές βέργες δεν αφήνουν σημάδια στα ρούχα σας μειώνοντας το χρόνο σιδερώματος. Χάρη στη νέα τεχνολογία, οι τηλεσκοπικές βέργες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές. Η απλώστρα Vileda Infinity Flex από ατσάλι και αλουμίνιο είναι ιδανική τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως η απλώστρα πέσει ή κλείσει καθώς η στιβαρή κατασκευή σε συνδυασμό με τα παράλληλα πόδια και τις ειδικές ενώσεις, την καθιστούν εξαιρετικά σταθερή ακόμη και όταν είναι γεμάτη με ρούχα και πλήρως ανοιχτή. Χάρη στις ρόδες που διαθέτει, η μεταφορά της γίνεται εύκολα και γρήγορα εντός και εκτός σπιτιού ακόμα και όταν είναι γεμάτη με ρούχα. Με κλείδωμα ασφαλείας ώστε μετά από την χρήση να κλείνει και να αποθηκεύεται. Η ΝΕΑ Infinity Flex είναι ήδη συναρμολογημένη και δεν χρειάζεται να το κάνετε εσείς ενώ κλείνει και ανοίγει εύκολα Απλά να θυμάστε αφού μαζέψετε τα ρούχα από την απλώστρα να την αποθηκεύτε πάντα σε εσωτερικό χώρο γιατί οι καιρικές συνθήκες μπορούν να προκαλέσουν φθορά. Αποκτήστε την τώρα!

Βασικά Πλεονεκτήματα

1

Επεκτεινόμενες κεντρικές βέργες

Οι επεκτεινόμενες τηλεσκοπικές βέργες απλώματος προσαρμόζονται ανάλογα με το μήκος που θέλετε από 117εκ. μέχρι και 205 εκ.
2

Εξαιρετικά χονδρές βέργες απλώματος

Οι χονδρές βέργες απλώματος δεν αφήνουν σημάδια στα ρούχα σας και κάνουν το σιδέρωμα παιχνιδάκι.
3

Εύκολη αποθήκευση

Διπλώνει και αποθηκεύεται εύκολα χάρη στο κλείδωμα ασφαλείας των πτερυγίων.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά, η απλώστρα Vileda Infinity Flex είναι ιδανική για άπλωμα εντός και εκτός σπιτιού αρκεί να μην αποθηκεύεται σε εξωτερικό χώρο. Οι καιρικές συνθήκες μπορούν να προκαλέσουν φθορά στην απλώστρα.
Χάρη στα ειδικά ροδάκια μπορείτε να μετακινήσετε την απλώστρα οπουδήποτε χρειάζεστε ακόμα και όταν είναι πλήρως γεμάτη και σε πλήρη επέκταση. Απλώς σηκώστε την πλευρά που βρίσκεται απέναντι από τα ροδάκια και τραβήξτε απαλά την απλώστρα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Παρακαλώ προσοχή αν το δάπεδο δεν είναι απόλυτα επίπεδο.
Φυσικά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι μανταλάκια σας αρέσουν
Παρόλο που είναι τόσο μεγάλη υπάρχει η δυνατότητα να διπλωθεί και να αποθηκευτεί εύκολα κάτω από το κρεβάτι ή πίσω από την πόρτα.
Η απλώστρα έχει διαστάσεις 216-304 x 56 x 128 εκ. όταν είναι ανοιχτή. Οι κεντρικές βέργες απέχουν 1 μέτρο από το πάτωμα (πιο ψηλά από τις κοινές απλώστρες), ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε αν τα μακριά σεντόνια αγγίξουν το πάτωμα. Όταν είναι κλειστή οι διαστάσεις του είναι 56 x 8 x 122 εκατοστά.
a brand of FREUDENBERG