Ατμοκαθαριστής Vileda Steam XXL με 2+1 ανταλλακτικά πανιά

Σε απόθεμα

119,99 €
Κωδικός Είδους: 161607

Vileda Steam XXL – O μεγάλος ατμοκαθαριστής είναι η εξέλιξη του τριγωνικού Steam. Είναι έτοιμος μέσα σε 15'' να καθαρίσει το πάτωμα σας γρήγορα και εύκολα. Με τη δύναμη του ατμού σκοτώνει πάνω από 99,9% των βακτηρίων.* Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο καθώς καθαρίζει μεγάλες επιφάνειες γρήγορα και αποτελεσματικά. *Δοκιμασμένο σε Ecoli βακτήρια


  • Δωρεάν μεταφορικά από 79€ 

Βασικά Χαρακτηριστικά


1. Σκοτώνει το 99.9 % των βακτηρίων

Χωρίς την χρήση χημικών και άλλων καθαριστικών ουσιών που ενδέχεται να καταστρέψουν το δάπεδό σας, το Steam XXL χρησιμοποιεί ζεστό ατμό για να εξουδετερώσει το 99,9% των βακτηρίων.

2. Έτοιμο σε 15''

Ο Steam XXL έχει ισχύ 1550 Watt και είναι έτοιμος για χρήση σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, επιταχύνοντας έτσι την καθημερινή σας ρουτίνα καθαρισμού.

3. Ιδανικό για μεγάλους χώρους > 100m²

Ο ατμοκαθαριστής Vileda Steam XXL είναι η ιδανική λύση για τα μεγάλα νοικοκυριά ( >100m²) καθώς η μεγάλη του επιφάνεια μήκους 40 εκατοστών καθαρίζει μεγαλύτερες περιοχές γρήγορα και σχολαστικά, εξοικονομώντας χρόνο σε σχέση με μία απλή σφουγγαρίστρα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ατμοκαθαριστή Vileda Steam XXL

Περισσότερες πληροφορίες για τον ατμοκαθαριστή Vileda Steam XXL

Αυτό το προϊόν σας βοηθά αποτελεσματικά, εύκολα και προσεκτικά να καθαρίζετε μεγάλες επιφάνειες του σπιτιού σας εξοικονομώντας χρόνο για εσάς και την οικογένειά σας. Εάν πρέπει να καθαρίσετε χώρους άνω των 100m², ο ατμοκαθαριστής Steam XXL θα είναι ένα από τα αγαπημένα είδη καθαρισμού του σπιτιού σας. Η μεγάλη του επιφάνεια (μήκους 40 εκατοστών) εξασφαλίζει γρήγορη κάλυψη. Το ορθογώνιο σχήμα του σας βοηθά να φτάσετε στις γωνίες ή σε άλλα δυσπρόσιτα σημεία, ακόμη και κάτω από τα έπιπλα. Σε πολλές περιπτώσεις, απλώς το σκούπισμα δεν αρκεί εάν θέλετε να απολυμάνετε τα δάπεδα σας. Ο ατμοκαθαριστής Steam XXL της Vileda θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια υγιεινή καθαριότητα στο σπίτι σας και ταυτόχρονα να μειώσετε τον χρόνο που αφιερώνετε στον καθαρισμό δαπέδων. Η υψηλή αποδοτικότητα και η υγιεινή του ικανότητα σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων (Δοκιμασμένο σε Ecoli βακτήρια). Χρειάζονται μόνο 15 δευτερόλεπτα για να ζεσταθεί! Μια πράσινη ένδειξη LED σας ενημερώνει πότε είναι έτοιμο για χρήση. Το πλεονέκτημα του ατμοκαθαριστή Steam XXL έναντι των συμβατικών καθαριστικών δαπέδων είναι ότι καθαρίζει χωρίς πρόσθετα χημικά. Μόνο με τη δύναμη του ατμού! Εάν έχετε παιδιά ή κατοικίδια, αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη για να επιλέξετε τον ατμοκαθαριστή Steam XXL. Κατάλληλος ακόμα και για χρήση πάνω στα χαλιά με τη χρήση του ειδικού εξαρτήματος. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ισχύ του ατμού, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το πανάκι μικροϊνών πλένεται στο πλυντήριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Απλώς πλύνετέ το στο πλυντήριο στους 60 ° C. Κάντε δικό σας τον ατμοκαθαριστή Steam XXL και ελαχιστοποιήστε τον χρόνο που αφιερώνετε στις δουλειές του σπιτιού τώρα!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

1

Φιλικό προς το περιβάλλον

Πλέον η απολύμανση του σπιτιού σας γίνεται μόνο με τη δύναμη του ατμού και χωρίς τη χρήση χημικών. Έτσι έχετε πάντα ένα πραγματικά καθαρό και υγιεινό σπίτι με σεβασμό προς το περιβάλλον.
2

Καλώδιο μήκους 7 μέτρων

Το Steam XXL διαθέτει ένα πολύ μεγάλο καλώδιο για να φτάσετε σε κάθε σημείο του σπιτιού σας. Το καλώδιο έχει μήκος 7 μέτρα.
3

Για όλα τα πατώματα

Αυτός ο ατμοκαθαριστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές επιφάνειες: χαλιά, λινέλαιο, παρκέ και ακόμη και ευαίσθητα δάπεδα μπορούν να καθαριστούν με αυτό το υψηλής απόδοσης καθαριστικό δαπέδου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Ο ατμοκαθαριστής Steam XXL μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο χώρο σας και να εξουδετερώσει έως και το 99,9% των βακτηρίων.
Ο ατμοκαθαριστής Steam XXL είναι μεγαλύτερος από τον ατμοκαθαριστή με την τριγωνική κεφαλή αλλά είναι εύκολο να αποθηκευτεί σε ένα απλό ντουλάπι καθώς ζυγίζει μόνο 2,3 κιλά.
Μην τοποθετείτε απορρυπαντικό στο δοχείο του ατμού. Δεν λειτουργεί με απορρυπαντικά, καθαριστικά ή άλλα χημικά. Ο μεγάλος ατμοκαθαριστής χρησιμοποιεί μόνο τη δύναμη του ατμού για να καθαρίσει τα πατώματά σας για αυτό και θεωρείται ο πιο φυσικός και υγιεινός τρόπος καθαρισμού.
Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Steam XXL σε οποιοδήποτε δάπεδο όπως πλακάκια, ξύλο και laminate. Ρυθμίστε την ποσότητα ατμού για ευαίσθητα δάπεδα και δοκιμάστε να καθαρίσετε σε μια μικρή γωνία πριν τον χρησιμοποιήσετε σε όλο το δάπεδο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ/ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ


a brand of FREUDENBERG