-20%

Ατμοκαθαριστής Vileda Steam & Power Pad - Κατάλληλο για όλα τα πατώματα

Σε απόθεμα

89,99 € 71,99 €
Κωδικός Είδους: 161597

Ο τριγωνικός ατμοκαθαριστής Vileda Steam & Power Pad είναι έτοιμος μέσα σε 15'' να καθαρίζει το πάτωμα σας γρήγορα και εύκολα. Με τη δύναμη του ατμού σκοτώνει πάνω από 99,9% των βακτηρίων.* Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε πάτωμα - ακόμη και σε χαλιά με το ειδικό εξάρτημα. * Δοκιμασμένο σε Ecoli βακτήρια

  • Δωρεάν μεταφορικά από 79€ 

Βασικά Χαρακτηριστικά


1. Σκοτώνει το 99.9 % των βακτηρίων

Ο ατμοκαθαριστής Vileda Steam & Power Pad σκοτώνει με επιτυχία το 99,9% των βακτηρίων στο πάτωμα σας και δημιουργεί ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι σας. 

2. Τριγωνική Κεφαλή Περιστροφής

Το τριγωνικό σχήμα και η δυνατότητα περιστροφής της βάσης τον κάνουν πολύ εύκολο στον χειρισμό και στο να καθαρίζετε ακόμα και γωνίες.

3. Ρυθμιζόμενη δύναμη ατμού

Ο υψηλής απόδοσης ατμοκαθαριστής έχει μία χρήσιμη ρύθμιση ισχύος (εναλλαγή μεταξύ ελάχιστου και μέγιστου) για να χρησιμοποιείται και σε ευαίσθητα δάπεδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Vileda τριγωνικό ατμοκαθαριστή

Περισσότερες πληροφορίες για τον Vileda τριγωνικό ατμοκαθαριστή

Δεν υπάρχει ανάγκη για χημικά προϊόντα καθαρισμού, καθώς η δύναμη του ατμού σε συνδυασμό με το ανταλλακτικό πανί μικροϊνών σκοτώνουν το 99,9% των βακτηρίων από όλα τα δάπεδα. Ο τριγωνικός ατμοκαθαριστής για όλα τα πατώματα έχει διακόπτη ρύθμισης ατμού. Απλώς ρυθμίστε την ένταση του ατμού από το μέγιστο στο ελάχιστο για να καθαρίσετε ακόμη και τα πιο ευαίσθητα δάπεδα. Είναι εύκολο να κάνετε κινήσεις και ελιγμούς λόγω της περιστρεφόμενης βάσης. Έχει διαστάσεις 126 εκατοστά και ζυγίζει μόνο 2,3 κιλά που το καθιστούν εξαιρετικά ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Ιδανικός για δάπεδα όπως για παράδειγμα ξύλινα πατώματα, καθώς και χαλιά με την χρήση του ειδικού εξαρτήματος. Η λαβή έχει εξαιρετικές εργονομικές ιδιότητες και καθιστά τη χρήση του εξαιρετικά εύκολη. Μπορείτε να καθαρίσετε έως 120 m² με ένα γεμάτο δοχείο νερού (400 ml). Εάν βρίσκεστε σε περιοχή με νερό που εμπεριέχει άλατα, φροντίστε να χρησιμοποιείτε αποσταγμένο νερό στον ατμοκαθαριστή. Αποκτήστε το τώρα και απλοποιήστε τις καθημερινές σας δουλειές!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

1

Τριγωνική βάση περιστροφής

Το τριγωνικό σχήμα και η δυνατότητα περιστροφής της βάσης καθιστούν εύκολο τον καθαρισμό των γωνιών και τον ελιγμό του ατμοκαθαριστή γύρω από τα έπιπλα.
2

Ανταλλακτικά πανιά μικροϊνών

Το πανί μικροϊνών πλένεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Εξαφανίζει σημάδια και κάθε είδους βρωμιά, όπως οι λεκέδες κατοικιδίων.
3

 Περιλαμβάνει εξάρτημα για τα χαλιά.

Τοποθετείται στην βάση του ατμοκαθαριστή για κάθε είδους πατώματος, το εξάρτημα για τα χαλιά σας βοηθάει να καθαρίσετε πλήρως τα χαλιά σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Ο ατμοκαθαριστής Vileda Steam & Power Pad μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 28 λεπτά συνεχόμενα με ένα γεμάτο δοχείο νερού.
Ένας ατμοκαθαριστής λειτουργεί με τη βοήθεια τριών συστατικών: νερό, θερμοκρασία και πίεση. Ο ζεστός και ισχυρός ατμός νερού μαλακώνει κάθε είδους επίμονη βρωμιά διαλύοντάς την. Η πίεση που ασκείται την αφαιρεί από το πάτωμα χάρη στη δύναμη των μικροϊνών.
Τα πανάκια καθαρισμού μικροϊνών σε συνδυασμό με τη δύναμη του ατμού για όλα τα είδη δαπέδων απομακρύνουν κάθε είδος βρωμιάς. Τα πανιά αποτελούνται από 91% πολυεστέρα και 9% από άλλα υλικά. Μπορούν να πλυθούν και να ξαναχρησιμοποιηθούν.
Ο ατμός εξατμίζεται αμέσως, αφήνοντας τα πατώματά σας στεγνά. Αν χρειαστεί να δουλέψετε σε μερικά σημεία λίγο περισσότερο, μπορεί να μείνει λίγη υγρασία.
Όχι ο ατμοκαθαριστής λειτουργεί τέλεια συνδυαστικά απολυμαίνοντας τα δάπεδά σας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ/ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ


a brand of FREUDENBERG