Σύστημα σφουγγαρίσματος Vileda Spin & Clean - πάντα καθαρό πανί

Σε απόθεμα

39,98 €
Κωδικός Είδους: 161821

Με το σύστημα σφουγγαρίσματος Vileda Spin & Clean και τον ειδικό κύλινδρο καθαρισμού, εξασφαλίζετε πάντα καθαρό πανί άρα και πάντα καθαρό πάτωμα! Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S. aureus βακτήρια από σκληρές επιφάνειες (δάπεδα, πλακάκια).

  • Δωρεάν μεταφορικά από 79€ 

Βασικά Χαρακτηριστικά


1. Πάντα καθαρό πανί

Ο κύλινδρος καθαρισμού περιστρέφεται και καθαρίζει το πανί από όλες τις βρωμιές με αποτέλεσμα να έχετε πάντα καθαρό πανί πριν από κάθε χρήση.

2. Αφαίρεση σκόνης και βρωμιάς

Ο περιστρεφόμενος κύλινδρος ξεπλένει το πανί και ξύνει την επιφάνειά του για να απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και τις τρίχες. Έτσι έχετε πάντα ένα καθαρό πανί άρα και ένα υγιεινό σπίτι.

3. Εύκολο και γρήγορο καθάρισμα

Δεν χρειάζεται να πιέζετε την σφουγγαρίστρα για να την στύψετε. Το σύστημα στυψίματος στο κοντάρι χαρίζει εύκολο στύψιμο χωρίς κόπο.

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα καθαρισμού Vileda Spin & Clean

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα καθαρισμού Vileda Spin & Clean

Βολικό σύστημα σφουγγαρίσματος με πάντα καθαρό πανί! Περιλαμβάνει έναν καινοτόμο κουβά με μοναδικό κύλινδρο καθαρισμού της σφουγγαρίστρας, κοντάρι ύψους 130εκ με μηχανισμό στυψίματος και ένα ανταλλακτικό πανί σφουγγαρίστρας από 100% μικροΐνες. Ο κύλινδρος καθαρισμού, περιστρέφεται και καθαρίζει το πανί πριν από κάθε χρήση της σφουγγαρίστρας, έτσι είστε σίγουροι ότι καθαρίζετε το πάτωμά σας κάθε φορά με καθαρό πανί! To ανταλλακτικό της σφουγγαρίστρας αποτελείται από 100% μικροΐνες που προσφέρουν μέγιστη απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνουν πάνω από το 99% των βακτηρίων μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). Εύκολο στύψιμο χωρίς κόπο και σκύψιμο λόγω του μηχανισμού στυψίματος στο κοντάρι. Κατάλληλο για όλα τα πατώματα. *Απομακρύνει Ecoli & S. aureus βακτήρια από σκληρές επιφάνειες (δάπεδα, πλακάκια)

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1

Ξεπλύνετε με νερό

Ανεβοκατεβάστε το κοντάρι αργά προκειμένου να ξεκινήσει να περιστρέφεται και να βραχεί η σφουγγαρίστρα. Ένα λευκό σημάδι στη βάση της σφουγγαρίστρας είναι ορατό ανά πάσα στιγμή κατά το πρώτο βήμα
2

Αφαιρέστε τη βρωμιά

Χάρη στην κίνηση, ο κύλινδρος ξύνει την επιφάνεια του πανιού και απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και τις τρίχες. Ένα λευκό σημάδι στη λαβή είναι ορατό ανά πάσα στιγμή κατά το δεύτερο βήμα.
3

Στύψτε την σφουγγαρίστρα 

Όταν ανεβοκατεβάζετε το κοντάρι της σφουγγαρίστρας με μεγάλη ταχύτητα, η σφουγγαρίστρα απομακρύνεται από την επιφάνεια του νερού με αποτέλεσμα να στραγγίζει. Το λευκό σημάδι στη λαβή δεν είναι ορατό κατά το τρίτο βήμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι, πλένεται στο πλυντήριο ρούχων στους 60 °. Απλά αφαιρέστε το από τη βάση πριν το βάλετε για πλύσιμο.
Ναι. Μέσα η συσκευασία περιλαμβάνει τον κουβά, τη βάση, το πανί μικροϊνών και το κοντάρι.
Το πανί καθαρισμού αποτελείται από ανθεκτικές μικροΐνες που προσφέρουν απόλυτη καθαριότητα.
Ναι. Το σύστημα καθαρισμού Vileda Spin & Clean είναι κατάλληλο για όλα τα είδη πατώματος: Πλακάκια, ξύλο, και laminate.
a brand of FREUDENBERG